Ajánlj minket és mi megháláljuk!

Szeretnéd, ha kedvenc vendéglátóhelyedben is az 1gombóc fagyit kapnád a jegeskávédhoz? Örülnél, ha a forró almáspite mellé szép szabályos 1gombóc fagyit kapnál? Ajánlj minket az ismerős éttermednek, kávézódnak, szállodádnak, cukrászdádnak és ha rendelnek tőlünk legalább 20 000 Ft értékben 1gombóc fagylaltot, azonnal viszünk Neked egy doboz ajándék fagyit!

Így fogunk tudni megajándékozni:

  1. Ajánld a vendéglátóhely figyelmébe weboldalunkat (www.1gomboc.hu), vagy Facebook oldalunkat (www.facebook.com/1gomboc)
  2. Töltsd ki a regisztrációs lapot oldalunkon, hogy tudjuk mi is, kinek ajánlottál minket: http://1gomboc.hu/ajanld-ismerosodnek.php
  3. Az ajánlásodról visszaigazoló mail-t kapsz, ezt tedd el, hogy később is meg tudd mutatni nekünk.
  4. Ha az általad ajánlott vendéglátóhely vásárol tőlünk, azonnal értesítünk az általad megadott mail-ben az ajándék doboz 1gombóc fagyidról
  5. Abban az esetben, ha egy vendéglátóhelyet többen ajánlottak nekünk, az első ajánlót fogjuk megajándékozni, végül is ő adta meg az első impulzust az 1gombócról. :)
  6. Egy játékosunk nem csak 1 doboz fagyit nyerhet, ha több vendéglátóhelyet ismertet meg velünk és több helyről kapunk megrendelést, akkor minden alkalommal 1-1 doboz ajándék fagylaltot viszünk.

Ha bármilyen kérdésed maradt volna a játékunkkal kapcsolatban, ne habozz, írj az info@1gomboc.hu címre, vagy hívj minket bátran!

Köszönjük a segítséged előre is!

1gombóc :)


1gombóc fagylalt csokoládé fagylalt 1 gombóc fagylalt vanília fagyi fagylaltgombóc kávéhoz fagylaltgombócok egyesével csomagolva