Rólunk mondták

 

Ajánlottam a kedvenc teázómnak. Kis hely - kis öröm, de megoldás. Remélem tetszik nekik. A jeges frappéhoz pl ideális alapanyag :-) [ha valaki nem tudná: kávé, tej, cukor, fagylalt, jég - összerázva - brrrr ]

Futár Iván

 

Kedves Fagylalt Fanok!
Ne bánjátok, hogy nem nyertek! Én sem nyertem, hanem rendeltem (a kedvezménnyel!) 2 dobozzal. Most eszem, mit eszem falom......olyan, mint a gyerekkori kedvenc fagyim!!! Krémes, lágy, igazán vendégváró finomság! Köszönöm 1Gombóc......sok sikert ehhez a remek termékhez és a kampányotokhoz. a továbbiakban is a rajongótok maradok, tisztelettel: Bodroginé Zsuzsó :)

Bodroginé Zsuzsó

 

Megkaptam az ajándék csokifagyimat :) nagyon nagyon fincsi, nekiesett az egész család alig maradt, azt üzenik várják a következõ szállítmányt :)))))) számomra meglepõen nagy egy adag, kb akkorát vártam mint a szomszéd cukiban kapható és a duplája érkezett :) köszönöm szépen mégegyszer :))))

Mravik Timea

 

Ez óóóriási ötlet!!! Gratula hozzá.

Holecz Péter

 

Megérkezett, köszönjük :) Most már tényleg tele a fagyasztó, van már vaníliás és csokis is! (szerintem a csokis jobb :DD)

Lippai Zsolt

 

Ez egy fantasztikus ötlet! Imádom a fagyit minden mennyiségben!!!!Küldjetek nekem is ebben a melegben, Jó!!!!!

Puskás Irénke

 

Jó az ár, jól hangzik) és jól nézkiiiiiiiiiiii))))))

Pataki Hajnalka

 

1gombóc? Szuper ötlet! :)

Sipos Szandra

 

Jó ötlet, jó idõzítés! Sok sikert a termékhez.

Vizl Zsolt

 

Ez tök szuper, jó 5 let!!! Én nagy fagyi imádó vagyok az egyszer biztos!!! :)))

Budai Zsuzsanna

 

Ez valami parádés! :o)))))

Simon Zsuzsanna


1gombóc fagylalt csokoládé fagylalt 1 gombóc fagylalt vanília fagyi fagylaltgombóc kávéhoz fagylaltgombócok egyesével csomagolva